Gå till innehåll
Du är här:

Vill du veta mer om vad man kan göra som anhörig?

Stödlinjen håller på att ta fram ett digitalt stöd för anhöriga i samarbete med Karolinska Institutet. Under maj och juni kommer vi att genomföra en testomgång för par deltagare innan programmet lanseras inom ramen för en forskningsstudie hösten 2024.

Vårt digitala anhörigstöd är en fem veckors kurs som du gör när det passar dig. Programmet tar mellan två och tre timmar per vecka. Innehållet fokuserar både på vad man kan göra för att hjälpa den som spelar och hur man tar hand om sig själv. Vad du fokuserar mest på väljer du själv.

Sista dag för anmälan 15/5

För att delta i vår pilotomgång vill vi att du går igenom programmet under 5 veckor i maj och juni. Vi vill också få möjlighet att följa upp hur du upplevde programmet via enkät eller intervju någon gång under vecka 27. Stödet är under uppbyggnad, det betyder att innehållet är på plats men inte helt färdigt och synpunkter från riktiga användare är viktigt innan programmet färdigställs. Innan start vill vi gärna stämma via ett kort samtal och ge dig möjlighet att ställa frågor.

Vill du hjälpa oss att prova programmet och ge feedback? Kontakta Hedvig via telefon eller sms: 070-229 74 53 senast den 15/5.


Tipsa och dela artikeln:


Senast uppdaterad: 2024-05-13

Publicerad: 2024-04-29